totaaloplossing

Gyproc plafonds

Op zoek naar een strak plafond, zonder enige oneffenheid? Bij ons ben je aan het juiste adres! Dankzij onze gyproc plafonds bekom je niet enkel een plafond dat er esthetisch goed uitziet, ze zorgen eveneens voor een verbeterde akoestiek in iedere kamer. Een verhoging van het comfort in werk- of leefomgeving? Gyproc plafonds zorgen ervoor!

totaaloplossing-foto

Systeemplafonds

In kantoren en andere utiliteitsgebouwen (zoals bijvoorbeeld zwembaden, sporthallen of culturele centra) worden meestal tegel- of lamellenplafonds gebruikt. Beter gekend als systeemplafonds. Deze plafonds kunnen eveneens verwerkt worden in een verlaagd plafond van gyproc om zo een mooi geheel te bekomen. Bovendien voldoen systeemplafonds op gebied van hygiëne, akoestiek en brandveiligheid aan de meest strikte vereisten.

Sterke punten

  • strak plafond, zonder oneffenheden
  • verbeterde akoestiek
  • verhoging wooncomfort

Heb je vragen over gyproc plafonds?

Contacteer ons of +32 (0)475 66 13 10

Realisaties

Gypla staat garant voor kwalitatieve interieurbouw. Benieuwd naar ons werk?
Ontdek hier alle projecten die we reeds mochten realiseren!

Interieurbouw in al zijn facetten

Een specifiek project in de interieurbouw voorhanden? Of ben je op zoek naar een totaalafwerking? Van het plaatsen van wanden tot het uitvoeren van totaalprojecten, Gypla staat graag voor je klaar! Neem een kijkje in onze diensten en vind het facet van interieurbouw waar wij je mee kunnen verder helpen. Klaar voor een oogstrelend interieur?

Totaalrenovatie

totaaloplossing
Een totaalproject in de interieurafwering? Wij nemen het werk graag voor onze rekening! Gaande van het plannen en organiseren tot het controleren van volledige afwerk- en interieurprojecten.
Meer info

Gyproc wanden

wanden
Een nieuwe wand creëren in een handomdraai, de akoestiek of brandveiligheid van een kamer verhogen? Gebruikmakend van gyproc wanden zorgen we voor een complete transformatie van iedere kamer.
Meer info

Gyproc plafonds

plafonds
Op zoek naar een strak plafond, zonder enige oneffenheid? Dankzij onze gyproc plafonds bekom je een plafond dat er esthetisch goed uitziet, en eveneens een verbeterde akoestiek in iedere kamer.
Meer info

Kantoorrenovatie

kantoorrenovatie_whiteOp zoek naar een totale renovatie van je bedrijfspand? Een nieuwe collega die zijn eigen stekje nodig heeft? Hoe klein of groot je klus ook is, wij zorgen resoluut voor een piekfijne realisatie!
Meer info