gyprocwanden

Gyproc wanden

Een nieuwe wand creëren in een handomdraai? Of de akoestiek of brandveiligheid van een kamer verhogen? Hoe klein of groot je project ook is, wij zorgen er graag voor! Gebruikmakend van gyproc wanden zorgen we voor een complete transformatie van iedere kamer. Voor het plaatsen van deze gyproc wanden leven we steeds de strikte voorschriften van leveranciers na, zo kan jij steeds rekenen op een perfecte plaatsing. En de afwerking van de gyproc wanden? Daarbij worden de hoogste eisen gesteld om een optimaal eindresultaat voor jou te realiseren!

gyproc-wanden-bg

Systeemwanden

Naast het gebruik van gyproc wanden, nemen we het plaatsen van systeemwanden ook voor onze rekening. Dankzij onze jarenlange activiteit in de utiliteitsbouw en kantoorinrichting zijn we inmiddels ware experts geworden in het plaatsen van systeemwanden. Hiervoor werken we steeds nauw samen met zorgvuldig gekozen leveranciers, enkel zo kunnen we je een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen!

Sterke punten

  • flexibel & vlot bereikbaar
  • volgens strikte voorschriften
  • perfecte afwerking

Heb je vragen over gyproc wanden?

Contacteer ons of +32 (0)475 66 13 10

Realisaties

Gypla staat garant voor kwalitatieve interieurbouw. Benieuwd naar ons werk?
Ontdek hier alle projecten die we reeds mochten realiseren!

Interieurbouw in al zijn facetten

Een specifiek project in de interieurbouw voorhanden? Of ben je op zoek naar een totaalafwerking? Van het plaatsen van wanden tot het uitvoeren van totaalprojecten, Gypla staat graag voor je klaar! Neem een kijkje in onze diensten en vind het facet van interieurbouw waar wij je mee kunnen verder helpen. Klaar voor een oogstrelend interieur?

Totaalrenovatie

totaaloplossing
Een totaalproject in de interieurafwering? Wij nemen het werk graag voor onze rekening! Gaande van het plannen en organiseren tot het controleren van volledige afwerk- en interieurprojecten.
Meer info

Gyproc wanden

wanden
Een nieuwe wand creëren in een handomdraai, de akoestiek of brandveiligheid van een kamer verhogen? Gebruikmakend van gyproc wanden zorgen we voor een complete transformatie van iedere kamer.
Meer info

Gyproc plafonds

plafonds
Op zoek naar een strak plafond, zonder enige oneffenheid? Dankzij onze gyproc plafonds bekom je een plafond dat er esthetisch goed uitziet, en eveneens een verbeterde akoestiek in iedere kamer.
Meer info

Kantoorrenovatie

kantoorrenovatie_whiteOp zoek naar een totale renovatie van je bedrijfspand? Een nieuwe collega die zijn eigen stekje nodig heeft? Hoe klein of groot je klus ook is, wij zorgen resoluut voor een piekfijne realisatie!
Meer info