schilderwerken-icon

Schilderwerken

Een stevige schilderklus in het vooruitzicht waar je liever niet zelf aan begint? Een unieke accentmuur in je kamer realiseren? Of ben je van plan je hele woning of kantoor van een nieuw likje verf te voorzien? Van muren tot plafonds en van kleine tot grote klussen, leg je project gerust in onze handen want wij zorgen voor een piekfijn resultaat en een vlotte afhandeling van al onze schilderwerken, van offerte tot oplevering! Met jarenlange ervaring in de schilderswereld zorgen we voor kwalitatieve schilderwerken, volledig volgens jouw smaak en wensen.

schilderwerken

Oplossingen op jouw maat

Houd je eerder van modern of heb je een zwak voor klassiek? Welke stijl je ook verkiest, wij gaan steeds voor een oplossing op maat. Want een welgekozen kleur schept nu eenmaal sfeer in huis! Schakel daarom steeds de hulp in van een expert, wij staan je graag bij met degelijk kleuradvies en zorgen voor een piekfijne afwerking, tot in de kleinste puntjes. Ons resultaat moet immers jouw verwachtingen overtreffen! Klaar voor een complete metamorfose?

Sterke punten

  • jarenlange ervaring
  • oplossing op maat
  • perfecte afwerking

Heb je vragen over binnendeuren?

Contacteer ons of +32 (0)475 66 13 10

Realisaties

Gypla staat garant voor kwalitatieve interieurbouw. Benieuwd naar ons werk?
Ontdek hier alle projecten die we reeds mochten realiseren!

Interieurbouw in al zijn facetten

Een specifiek project in de interieurbouw voorhanden? Of ben je op zoek naar een totaalafwerking? Van het plaatsen van wanden tot het uitvoeren van totaalprojecten, Gypla staat graag voor je klaar! Neem een kijkje in onze diensten en vind het facet van interieurbouw waar wij je mee kunnen verder helpen. Klaar voor een oogstrelend interieur?

Totaalrenovatie

totaaloplossing
Een totaalproject in de interieurafwering? Wij nemen het werk graag voor onze rekening! Gaande van het plannen en organiseren tot het controleren van volledige afwerk- en interieurprojecten.
Meer info

Gyproc wanden

wanden
Een nieuwe wand creëren in een handomdraai, de akoestiek of brandveiligheid van een kamer verhogen? Gebruikmakend van gyproc wanden zorgen we voor een complete transformatie van iedere kamer.
Meer info

Gyproc plafonds

plafonds
Op zoek naar een strak plafond, zonder enige oneffenheid? Dankzij onze gyproc plafonds bekom je een plafond dat er esthetisch goed uitziet, en eveneens een verbeterde akoestiek in iedere kamer.
Meer info

Kantoorrenovatie

kantoorrenovatie_whiteOp zoek naar een totale renovatie van je bedrijfspand? Een nieuwe collega die zijn eigen stekje nodig heeft? Hoe klein of groot je klus ook is, wij zorgen resoluut voor een piekfijne realisatie!
Meer info